გუგა ქაშიბაძე

„ლეღვი მიირთვან ხილად, ჩირად, მურაბად...“ - გუგა ქაშიბაძე

ამ სეზონზე ლეღვის ფოთლის ნახარშით დამწვრობის პირველი შემთხვევა დაფიქსირდა.

დამწვრობის ცენტრის ხელმძღვანელი გუგა ქაშიბაძე „პრაიმტაიმთან“ საუბრისას ამბობს, რომ რუჯის მიღებას და ლეღვის ნახარშს ერთმანეთთან კავშირი არ აქვს. 

„ლეღვი მიირთვან ხილად, ჩირად მურაბად, ფაფად. ლეღვის ფოთლების გამოყენება და რუჯი ერთმანეთთან საერთოდ არ არის კავშირში. ვერც მოახერხებენ გარუჯვას ვერანაირად, პირდაპირ დაიწვებიან“, - ამბობს გუგა ქაშიბაძე. 

შეგახსენებთ, რომ რუჯის მიღების მიზნით 16 წლის მოზარდმა ლეღვის ნახარში წაისვა. იგი სტაციონარშია მოთავსებული.