როგორ შევინახოთ მორჩენილი მწვანილი დიდი ხნით - რჩევა ექიმებისგან

მწვანილი

გადაცემაში „ექიმები“ იმ ხრიკების შესახებ ისაუბრეს, რომელიც სხვადასხვა პროდუქტის შენახვის დროს გამოგადგებათ.

როგორც გადაცემის წამყვანები გვირჩევენ, მაცივარი სადაც პროდუქტებს ვინახავთ, კვირაში ერთხელ უნდა გაიწმინდოს და სასურველია ძმრიანი ტილოთი.

ხახვის და ნივრის შენახვისთვის იდეალურია ნეილონის წინდა, ასე შეფუთული პროდუქტი კი ბნელ ადგილას მოათავსეთ, ასე პროდუქტი დაახლოებით 7 თვემდე შეგიძლიათ შეინახოთ.

ნივრის შესანახად ასევე კარგია ქაღალდის პარკი.

მწვანილის შემთხვევაში კი ცოტა სხვანაირად ვიქცევით, გაურეცხავი მწვანილი მოვათავსოთ წყლიან ქილაში, მოხმარების წინ კი გავრეცხოთ.

ბულგარული წიწაკის შენახვის მეთოდიც მარტივია, ის ქაღალდის პარკში ინახება,