„არსებობს რისკი!... უნდა გაირეცხოს თუ არა ქათამი გამოყენებამდე?! - სურსათის უვნებლობის ექსპერტი მოსახლეობას მიმართავს

irakli arabuli

„უნდა გაირეცხოს თუ არა ქათამი გამოყენებამდე?!“ -  ამ თემაზე სურსათის უვნებლობის სპეციალისტი ირაკლი არაბული საუბრობს. 

„საერთაშორისო ორგანიზაციები მათ შორის ამერიკული და ევროპული არ უწევენ რეკომენდაციას ქათმის გამოყენებამდე გარეცხვას. მათი რეკომენდაციით ქათამს არ სჭირდება გარეცხვა, რადგან მისი წარმოების დროს ირეცხება ეს პროდუქტი და სცილდება ყველა ის პათოგენური მიკროორგანიზმები, რასაც ადამიანის ორგანიზმის დაზიანება გამოიწვიოს“

ნახეთ ვიდეო სრულად ⇓