წვიმა და სეტყვა - გარემოს ეროვნული სააგენტო უახლესი დღეების პროგნოზს აქვეყნებს
1749617423
ჯერ არ გიცდიათ წიწიბურის ფქვილისგან ცომეულის გამოცხობა? მისგან ხომ ბლინების, ღვეზელების, კექსის, ნამცხვრების და პურის გამოცხობა შეგიძლიათ. კონსისტენციით ხორბლის ფქვილისგან არ განსხვავდება, მხოლოდ ფერით. მაგრამ წიწიბურას ფქვილი უფრო მეტად სასარგებლოა.
წიწიბურის სასარგებლო თვისებაა წყლის გამოყვანა ქსოვილებიდან და სისხლში შაქრის დონის შემცირება, ხელს უწყობს მის გამოყენებას ნებისმიერი დიეტის დროს, მათ შორის დიაბეტის დროს სპეციალურ რაციონშიც.
პურის მაგივრად მიირთვით ეს და თქვენი ორგანიზმი თვითონ განიკურნება – არუნ ხათრის რჩევა მოსახლეობას